top of page
Basis-banner-schuin-2.png

MOTOR REINIGEN, HELPT DAT?


Na het lezen van het artikel zult u zien dat het, zelfs bij het gebruik van olie van goede kwaliteit, inderdaad zin heeft om periodiek een motorreiniging uit te voeren.


Niet alleen technisch is dit van belang maar belangrijker nog is de beleving van de klant! Die merkt opeens dat zijn auto na een bezoek aan de werkplaats merkbaar beter loopt! Zie ook het artikel over WEPP dat verschenen is in AMT editie 4/2010. De klant (van het autobedrijf) staat centraal in het motto van on programma "Hé, er is iets aan mijn auto gedaan!" Hier bent u toch ook op zoek?! Dit zijn precies de redenen waarom een klant tevreden terugkijkt op een bezoek aan de werkplaats en genegen is om terug te komen?! Mocht het blad AMT 4/2010 niet meer in uw bezit zijn, kunt u via ons contactformulier een overdruk aanvragen.


Recente blogposts

Alles weergeven

EXTRA NIEUWSBRIEF I.V.M. CORONAVIRUS

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus willen wij u graag informeren hoe Wepp omgaat met deze situatie. Het welzijn van u en de Wepp distributeurs/ franchisenemers ga

Comments


bottom of page