top of page
Banner auto.jpg

GERICHT ADDITIONEEL ONDERHOUD NODIG

Het toenemende verkeer, het vele filerijden, het gebruik van zwavelarme- en biobrandstof, de steeds langere onderhoudsintervallen van een auto wordt daar niet beter van. Ook de rijstijl van de bestuurder en de leeftijd van de auto kunnen de conditie van een auto verslechteren.

Daarom is onderhoud van tijd tot tijd noodzakelijk. Dat doen we ook, maar het standaard onderhoud alléén maakt een auto nog niet 100% topfit. Daarvoor is gericht additioneel onderhoud op cruciale systemen en componenten nodig. Hiermee valt veel winst te behalen voor zowel de autobezitter als het autobedrijf.

Vergelijk het met tanden-poetsen

Het toepassen van reinigende en beschermende producten op autocomponenten is vergelijkbaar met het poetsen van onze tanden. Daarvan worden ze weer mooi schoon, maar wat nog belangrijker is: zo voorkomen we schade en houden we ze langer goed!

Intensieve reiniging en bescherming

WEPP biedt een keur van effectieve onderhoudsproducten die zorgen voor de intensieve reiniging en bescherming van specifieke autocomponenten, van motor tot airco, filters, injectoren en verstuivers. Hierdoor verbeteren niet alleen de prestaties meetbaar en voelbaar, ook een motor gaat er rustiger van lopen, het verbruik is lager en de uitlaatgassen zijn schoner. Bovendien voorkomt u voor langere tijd storingen en reparaties dankzij de beschermende werking.

Het bewijs:

merkbare en meetbare verbetering

Testresultaten onderstrepen dat WEPP-producten meteen tot een merkbare en meetbare verbetering leiden. Zo plaatste Automotive vakblad AMT een artikel over een praktijktest met WEPP 2010 motorreiniger. Lees hier welke boost dit gaf aan twee auto’s met ‘ervaring’.

bottom of page