top of page
Basis-banner-schuin-2.png

EXTRA NIEUWSBRIEF I.V.M. CORONAVIRUS

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus willen wij u graag informeren hoe Wepp omgaat met deze situatie.


Het welzijn van u en de Wepp distributeurs/ franchisenemers gaat voor alles. We nemen continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid door Wepp ten strengste worden nageleefd.

Tegelijkertijd kunt u nog steeds gewoon een beroep op ons doen voor informatie, hulp bij diagnose/storingen en bestellingen. We streven ernaar dit zoveel mogelijk telefonisch of digitaal te doen.

Omdat onze distributeurs/ franchisenemers ook de uitlevering van goederen verzorgen blijven we in aangepaste vorm deze service verlenen. Om fysiek contact te vermijden verzoeken wij ons aan te geven waar wij de goederen kunnen afleveren. De ondertekening van de bijbehorende pakbon laten we tot nader order achterwegen. We benadrukken dat we u, op de voor u gewenste manier, zo goed mogelijk en zo veel mogelijk digitaal van dienst zullen zijn. Bel, app of mail https://wepp.org/distributeurs om uw wensen te overleggen en afspraken te maken. We vertrouwen erop u met deze informatie op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. We houden u op de hoogte van eventuele veranderingen. Met vriendelijke groet Peter Boer Wepp Benelux B.V.

Comments


bottom of page