top of page
Banner truck.jpg
Basis-banner-schuin-2.png

TRUCKS EN BUSSEN

BETER EN GOEDKOPER RIJDEN DOOR DE ADDITIEVEN EN SYSTEEMREINIGERS VAN WEPP

Onze voertuigen krijgen het tegenwoordig flink voor de kiezen als gevolg van het drukke verkeer en het vele stoppen en stilstaan. Strengere milieueisen leiden ertoe dat de nieuwste generaties dieselmotoren weliswaar steeds schoner worden, maar de verfijnde techniek is veel gevoeliger voor verharsingen en afzettingen. De gevolgen: een hoger brandstofgebruik, meer roetvorming en meer storingen en kans op uitval.

U kunt deze gevolgen eenvoudig en effectief tegengaan met de geavanceerde producten van WEPP, gewoon tijdens de reguliere onderhoudsbeurt. In de 12V-wereld is dit al ingeburgerd. Met de komst van Euro 5 en later Euro 6 ziet men hiervan ook het belang en de voordelen in voor het onderhoud van 24V-voertuigen. Motoren gaan niet alleen mooier, zuiniger en schoner lopen, ook de gemiddelde kilometerkostprijs wordt lager. Zakelijk gezien is dat een interessante bijkomstigheid.

Doe het als de brandstofmaatschappijen, maar dan slimmer en goedkoper

tank station gaseline.jpg

Dat het toepassen van reinigende en beschermende producten wel degelijk werkt, is niet nieuw. Veel brandstofmaatschappijen bieden aan de pomp al langer duurdere brandstoffen met zulke additieven aan. Daar betaalt u ruim 8 cent per liter meer voor dan voor een standaard product.

 

Dan bent u heel veel goedkoper uit met een eenmalige behandeling à circa 60 euro bij een onderhoudsbeurt met een zeker zo effectief WEPP product.

Minder uitval, grotere betrouwbaarheid

Speciaal voor zwaardere dieselmotoren en voertuigcomponenten biedt WEPP een compleet gamma aan additieven en systeemreinigers. Hun reinigende en beschermende werking is zo effectief dat uw kostbare transportmiddelen niet alleen voelbaar en aantoonbaar beter en schoner lopen, maar ook minder te kampen hebben met uitval wegens storingen en onnodige reparaties.

Meerwaarde van WEPP

  • Optimaal brandstofverbruik

  • Rustiger motorgedrag

  • Betere prestaties

  • Minder slijtage

  • Minder uitstoot

  • Lagere kilometerkostprijs

bottom of page