top of page
Basis-banner-schuin-2.png

Introductie Wepp 2025 SynBioHET NATUURLIJKE SNUFJE VOOR EEN BLIJVEND FRIS VENTILATIESYSTEEM


WEPP laat van zich horen met een revolutionair product: WEPP synbiotica. Dit preventieve middel zorgt op een heel natuurlijke manier dat het ventilatiesysteem duurzaam schoon en het binnenklimaat in het voertuig fris en gezond blijft.


Voorkomen is beter dan genezen. In de voertuigtechniek is het niet anders. Dat geldt voor grote en kleine onderdelen. Neem het ventilatiesysteem bijvoorbeeld. Dat is uiterst gevoelig voor vervuiling door schadelijke organismen zoals bacteriën, die zorgen voor een onaangename lucht en ongezond binnenklimaat. Er zijn wel middelen om het ventilatiesysteem grondig te reinigen, maar dat effect is slechts tijdelijk doordat de vervuiling langzaam maar zeker weer toeneemt.


Natuur zijn goede werk laten doen

Om deze cyclus voor eens en altijd te doorbreken, komt WEPP met een gepatenteerd product op basis van synbiotica. Dat is een combinatie van pre- en probiotica. Met prebiotica voeden we de goede bacteriën, zodat deze langer aanwezig zijn in een ventilatiesysteem. Met probiotica voegen we nog meer goede bacteriën toe. Samen zorgt dit ervoor dat het ventilatiesysteem een gezond en evenwichtig microbioom krijgt. Door de aanwezige goede bacteriën te voeden, krijgen de slechte bacteriën niet de overhand en ontstaat een gezond en evenwichtig mengsel van micro-organismen. Zo gebruikt WEPP de natuur als preventief middel tegen vervuiling van het ventilatiesysteem. Deze aanpak is veilig voor mens en dier en de werking ervan berust op het in een goede balans brengen van organismen en niet op het doden ervan.


Resultaat: een blijvend fris en gezond binnenklimaat

Het (regelmatig) toedienen van WEPP synbiotica aan een nieuw of al gereinigd ventilatiesysteem voorkomt dat dit systeem vervuilt, gaat ruiken of allergenen gaat produceren. Het merkbare resultaat is een blijvend fris en gezond binnenklimaat zonder onaangename geuren. Een mooi staaltje van natuur en techniek waarmee WEPP de grenzen wederom verlegt.


Recente blogposts

Alles weergeven

EXTRA NIEUWSBRIEF I.V.M. CORONAVIRUS

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus willen wij u graag informeren hoe Wepp omgaat met deze situatie. Het welzijn van u en de Wepp distributeurs/ franchisenemers ga

Comments


bottom of page