top of page
Motorfiets-wepp.jpg

WEPP BIKE LINE - KRACHTIGE PRODUCTEN VOOR BUITENGEWONE KRACHTBRONNEN

Motorrijden is een passie. Motorrijders zorgen dan ook goed voor hun geliefde bike en verwachten hetzelfde van hun onderhoudsspecialist. Naast de beleving kent ook de belasting van de motor zijn gelijke niet. De kleine volumes met hun hoge specifieke vermogens vragen extreem veel van deze krachtpatsers én dus om toegesneden onderhoud.

WEPP bedient u op maat met de unieke Bike Line, speciaal ontwikkeld om elke motorfiets in topconditie te houden. Een scala aan hoogwaardige producten voor de reiniging en bescherming van cruciale motorcomponenten zorgen zowel voor een schonere motor en betere rijprestaties als voor tevreden klanten en veel rijplezier.

Schonere motor, betere rijprestaties en meer rijplezier

De extreme belasting van de aandrijving van een motorfiets vraagt om afgestemd onderhoud. Wepp biedt u als onderhoudsspecialist effectieve beschermende en reinigende producten voor essentiële componenten als het olie- en brandstofsysteem en de ketting. Een behandeling met onze producten uit de Bike Line leidt tot merkbaar betere motorprestaties en een grotere betrouwbaarheid. 

bottom of page