top of page
Wepp.jpg
Basis-banner-schuin-2.png

OVER WEPP

WEPP BENELUX

WEPP heeft haar roots in "autodeelstaat" Beieren, als spin-off van de Duitse auto-industrie. WEPP is in minder dan 20 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand ontwikkelaar en producent van additieven en onderhoudsproducten voor diverse belangrijke voertuigcomponenten.

WEPP Benelux B.V. in Valkenswaard is de zelfstandige onderneming die zich toelegt op de verkoop en distributie van WEPP-producten in de Benelux. Onze klanten zijn bedrijven die personenauto’s, bestelwagens, trucks en/of bussen en motorfietsen onderhouden en repareren.

PRODUCTEN DIE REINIGEN EN BESCHERMEN

Het WEPP-assortiment omvat hoogwaardige producten voor de reiniging en bescherming van belangrijke voertuigcomponenten als de motor, transmissie, remmen, in- en uitlaatsystemen, roetfilters, koelsystemen, airco en elektronica.

Toepassing van deze innovatieve producten zorgt ervoor dat:

  • voertuigcomponenten aantoonbaar beter lopen, schoner blijven en langer meegaan

  • klanten blij worden en graag terugkomen dankzij merkbaar verbeterde prestaties

  • autobedrijven profiteren van een sterkere klantenbinding en hogere omzet met betere marges    

  • de wereld schoner wordt dankzij de reinigende werking die zorgt voor minder luchtvervuiling

ADDITIONELE TRAININGEN VOOR MAXIMALE MEERWAARDE

Om optimaal te profiteren van de effectieve werking van onze producten, biedt WEPP de afnemers extra service in de vorm van:

  • commerciële training en ondersteuning voor receptionisten en werkplaatschefs

  • technische training en ondersteuning voor de werkplaats.
    Zo staan wij borg voor een optimaal resultaat en verankeren wij een klantgerichte werkwijze die tot meer tevreden en loyale klanten leidt.

WERKEN AAN EEN SCHONERE WERELD

WEPP helpt autobedrijven ook in te spelen op de toenemende aandacht voor het milieu. De hieruit voortvloeiende strengere eisen aan verbrandingsmotoren, uitlaatgasnabehandeling, motoroliën en brandstoffen, maar ook het drukke verkeersbeeld in Nederland, vragen om aangepast onderhoud.

Reinigen is daarom vaker standaard onderdeel van het basisonderhoud. Daarnaast is er vraag naar probleemoplossende services waarmee storingen en problemen op een snelle, professionele en betaalbare manier kunnen worden verholpen en voorkomen. 

WEPP biedt verschillende producten voor het effectief reinigen en beschermen van onder meer motoren, roetfilters, injectoren, verstuivers, inlaatsystemen en airco’s (op basis van Probiotica). Hiermee slaat u twee vliegen in één klap: zij verbeteren de prestaties en zorgen voor een schonere verbranding en minder uitstoot. 

bottom of page