top of page

WEPP PRODUCTEN IN DE WERKPLAATS

 

Materialen worden beter en de onderhoudsintervallen steeds langer. Tegelijkertijd zit een moderne auto steeds complexer in elkaar. Met meer en verfijndere componenten, die gevoeliger en lichter gebouwd zijn. Deze moderne technologie stelt hoge eisen aan de producten die u gebruikt voor het dagelijks onderhoud in de werkplaats.

Om aan deze hoge eisen te blijven voldoen, past Wepp het productassortiment voortdurend aan om de snelle ontwikkelingen in de automotive branche bij te benen. Het resultaat is een uitgekiende en doorontwikkelde basisset, die de monteur op zijn werkplek aan zijn gereedschapswagen altijd bij de hand heeft.

VASTGEROESTE BOUTEN LOSMAKEN

 

Vastgeroeste bouten, krakende deurvangers, piepende scharnieren, rammeltjes in het dashboard, de WEPP basisset biedt de monteur bijna altijd een afdoende oplossing voor deze problemen. En voor hardnekkige gevallen biedt een ander probleemverhelpend product uit ons brede assortiment wel uitkomst. Zo helpt u de hedendaagse lange onderhoudsintervallen probleemloos te overbruggen en geeft u ook de klantentevredenheid een flinke impuls.

Banner onderhoud.jpg
Basis-banner-schuin-2.png

ONDERHOUD

bottom of page