top of page
Basis-banner-schuin-2.png

ONDERHOUD

PRODUCTEN

Wepp 2042

WEPP 2042 VLOEIVET TRANSPARANT

Bestelnummer: 2042

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2042

Veiligheidsblad: 2042 Ghs

Vloeivet is een transparante, half vloeibare vetspray met een voortreffelijke smering in een breed toepassingsgebied. Zeer sterk binnendringend vermogen. Bestand tegen hoge en lage temperaturen. 

Toepassing bij alle scharnieren, pennen, stiften, geleidingen, sloten, slotvangers, bouten, schuivende delen, enz. Langdurige en zeer goede corrosiebescherming gedurende de gehele service-interval. Na het verdampen van het oplosmiddel blijft een zachte smeerfilm achter die niet wegzakt. 

WEPP 2743 KETTINGWAX

Bestelnummer: 2743

Inhoud: 200 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2743

Veiligheidsblad: 2743 Ghs

Moderne hoogwaardige kettingspray met de vernieuwde „Contact-Hecht-Formule“. De smeerfilm wordt er hierdoor niet snel vanaf geslingerd. Geschikt voor elk weertype. Deze kettingspray is een hele mooie all-rounder. Geschikt voor zowel on- als off-road. De smeerfilm staat borg vorm een extreem lage frictie. Goed bestand tegen pekel en spatwater. Dringt goed naar binnen en geeft een langdurige bescherming tegen corrosie. 

2246.jpg

WEPP 2246 SUPER ROESTOPLOSSER ACTIEF

Bestelnummer: 2246

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2246

Veiligheidsblad: 2246 Ghs

Een modern product voor de snelle demontage van geoxideerde verbindingen zoals bouten, schroeven en moeren. Het dringt goed binnen/door in de geoxideerde laag. Excellente kruipeigenschappen en een sterke capillaire werking. Door de lang aanhoudende werking van het product wordt de demontage aanzienlijk vergemakkelijkt. Beschermt tegen verdere oxidatie. 

WEPP 2070 ELECTRONICA SPRAY

Bestelnummer: 2070

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2070

Veiligheidsblad: 2070 Ghs

Voor onderhoud en bescherming van elektrische contacten en bouwdelen. Hoogwerkzaam electro en elektronica vloeistof. Reinigt contacten, klem- en stekkerverbindingen. Waarborgt een optimaal contact voor een goede stroomoverdracht. Beschermt tegen vocht en verhindert kruipstromen. Neutraal voor isolatiematerialen. Elastomeren, kunststoffen en lakken kunnen aangetast worden. Oxidatiebescherming bij bondmetalen. Niet hygroscopisch!

WEPP 2071 ELECTRONICA REINIGER SPRAY

Bestelnummer: 2071

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2071

Veiligheidsblad: 2071 Ghs

Diëlektrische deoxidizer voor alle elektrische en elektronische apparatuur. Ontvet en desoxideerd. Kan zonder bijzondere voorzorgsmaatregelen gebruikt worden.

Let op: Ter bescherming nabehandelen met WEPP 2070 Elektronica Spray

Dit product is niet geschikt voor: policarbonaat, polymethylmetacrylaat, polystyreen en harde pvc soorten

bottom of page