Basis-banner-schuin-2.png

ONDERHOUD

PRODUCTEN

Wepp 2042

WEPP 2042 Vloeivet transparant

Bestelnummer: 2042

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2042

Veiligheidsblad: 2042 Ghs

Vloeivet is een transparante, half vloeibare vetspray met een voortreffelijke smering in een breed toepassingsgebied. Zeer sterk binnendringend vermogen. Bestand tegen hoge en lage temperaturen. 

Toepassing bij alle scharnieren, pennen, stiften, geleidingen, sloten, slotvangers, bouten, schuivende delen, enz. Langdurige en zeer goede corrosiebescherming gedurende de gehele service-interval. Na het verdampen van het oplosmiddel blijft een zachte smeerfilm achter die niet wegzakt. 

WEPP 27XX Kettingspray

Bestelnummer: 27XX

Inhoud: 200 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 27XX

Veiligheidsblad: 27XX Ghs

Moderne hoogwaardige onderhoudsolie met de vernieuwde „Kontakt-Hecht-Formule“. Langdurige smering gedurende de gehele service-interval. Vooral daar waar gewone oliesprays te dun zijn. Onderhoudsolie naar de modernste techniek met een zeer groot binnendringend vermogen. Voor gebruik bij cilindersloten, koppelingen, kabels, fijn mechanische delen, veerverbindingen, enz. Na het verdampen van het oplosmiddel bereikt het product zijn volledige hechting en bescherming. 

2246.jpg

WEPP 2246 Super roestoplosser actief

Bestelnummer: 2246

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2246

Veiligheidsblad: 2246 Ghs

Een modern product voor de snelle demontage van geoxideerde verbindingen zoals bouten, schroeven en moeren. Het dringt goed binnen/door in de geoxideerde laag. Excellente kruipeigenschappen en een sterke capillaire werking. Door de lang aanhoudende werking van het product wordt de demontage aanzienlijk vergemakkelijkt. Beschermt tegen verdere oxidatie. 

WEPP 2070 Electronica spray

Bestelnummer: 2070

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2070

Veiligheidsblad: 2070 Ghs

Volsynthetische onderhoudsspray. Voorkomt wrijvingsgeluiden en neemt deze weg. Beschermt zonder vet te worden. Voor het regenereren van kunststof oppervlakken. Beschermt tegen bros en vaal worden. Werkt antistatisch. Maakt gordels weer gangbaar. Goede smerende eigenschappen bij raamgeleiders en deurrubbers. In het interieur bescherming tegen UV-straling. 

WEPP 2071 Electronica reiniger

Bestelnummer: 2071

Inhoud: 400 ml

Categorie: Onderhoud

Productblad: Pi 2071

Veiligheidsblad: 2071 Ghs

Een hoogwaardig, extreem hechtend en temperatuurstabiel smeermiddel met een sterk vermogen om op moeilijk bereikbare plaatsen binnen te dringen. Goed bestand tegen hoge drukken. Zeer goed bestand tegen pekel- en spatwater. Hechtsmering geeft een duurzame bescherming tegen corrosie voor bv.: scharnieren, koppelingen, hevels, handremstangen, portiervangers, holle carrosseriedelen, remleidingen, veersystemen en stabilisatoren. Wordt tevens toegepast tegen bijgeluiden van bv. portiervangers en veersystemen. Goede trillingdempende werking. Ook zeer geschikt als “marterbescherming”! Na het verdampen van het oplosmiddel bereikt het product zijn volledige hechting en bescherming.