Basis-banner-schuin-2.png

BRANDSTOFSYSTEEM

PRODUCTEN

 

WEPP 2736 Benzine systeem behandeling compleet

Bestelnummer: 2036

Inhoud: 150 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2036

Veiligheidsblad: 2036 Ghs

WEPP 2032+ Diesel Systeem Behandeling Compleet houdt het complete brandstof- én uitlaatsysteem schoon. Speciaal ontwikkeld voor common-rail- en pompverstuiver inspuitsystemen met EGR en DPF. Verwijdert vervuiling van minerale en metaalachtige aard en op basis van koolstof uit de hogedrukpomp, injector, verbrandingsruimten en verstuivers. Verhoogt het cetaangetal en optimaliseert hiermee het verbrandingsproces en de koude start. Verbetert de verbranding, reduceert het aantal roetdeeltjes en verlaagt de uitstoot. Aanwezige roetafzetting in het roetfilter, de EGR-klep en de turbo worden verwijdert, ook bij ongunstige rijomstandigheden. Ondersteund de smering van de hogedrukpomp en de verstuivers bij zwavelarme brandstoffen.

Toepassing: bij iedere onderhoudsbeurt, ongunstige bedrijfsomstandigheden en preventief na storingen. Inhoud voldoende tot 60 liter tankinhoud

WEPP 2789 Benzine systeem conservering

Bestelnummer: 2789

Inhoud: 150 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2789

Veiligheidsblad: 2789 Ghs

WEPP 2036+ GDI Systeem Behandeling is speciaal ontwikkeld voor reiniging en onderhoud van de injectoren van GDI-systemen (direct ingespoten benzine-injectiesystemen). Het verwijdert vervuiling en aanslag die leiden tot een verhoogd brandstofverbruik, minder vermogen, slechte gasaanname en een slechte koude start. Vermindert de wrijving tussen de cilinder en de cilinderwand. Verwijdert vervuiling uit de verbrandingskamer, vermindert de emissie en voorkomt motorstoringen. Reduceert pingelen, beschermt het complete systeem tegen corrosie en verlengt de levensduur van de motorcomponenten. Wepp 2036+ GDI Systeem Behandeling kan zowel bij direct - als indirect ingespoten motoren gebruikt worden

PROBLEEMOPLOSSEND

 
2031.jpg

WEPP 2031 Carburateur- en gasklepreiniger

Bestelnummer: 2031

Inhoud: 400 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2031

Veiligheidsblad: 2031 Ghs

Een speciaal samengesteld mengsel van reinigingsmiddelen, om carburateurs en gaskleppen te reinigen. Zowel van binnen als van buiten werkzaam om afzettingen en brandstofsedimenten in het inlaatbereik van de carburateur te verwijderen. Uitstekend geschikt voor het reinigen van gaskleppen. 

2034.jpg

WEPP 2034 Injectie intensief reiniger

Bestelnummer: 2034

Inhoud: 500 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2034

Veiligheidsblad: 2034 Ghs

Een directe reiniging van het benzine injectiesysteem. Geschikt voor motoren met en zon- der lambdasonde en katalysator. Voor een intensieve reiniging van het injectiesysteem en verbrandingsruimten. Een uitgewogen combinatie van werkzame stoffen lost afzettingen en verbrandingsresten op. Verzekert een juiste werking van het injectiesysteem. (inspuitbeeld, afdichting) Optimaliseert het motorvermogen en verhoogt de bedrijfszekerheid. Door een schonere verbranding wordt het milieu minder belast.