top of page
Basis-banner-schuin-2.png

BRANDSTOFSYSTEEM

PRODUCTEN

Preventief

WEPP 2736 BENZINE SYSTEEM BEHANDELING

Bestelnummer: 2736

Inhoud: 150 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2736

Veiligheidsblad: 2736 Ghs

Ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van brandstofsystemen van motorfietsen. Vervuiling en afzettingen in carburateurs, injectoren en het gehele brandstofsysteem worden verwijdert en het systeem wordt beschermt tegen corrosie. Het beschermt tegen veroudering en oxidatie van de brandstof en de vorming van schadelijke zuren wordt verhindert. Verhoogt het octaangetal met 2 – 3 punten en een zeer effectieve ‘friction modifier’ vermindert de weerstand tussen de zuiger en de zuigerwand. Inhoud voldoende tot 20 liter tankinhoud. 

WEPP 2789 BENZINE SYSTEEM CONSERVERING

Bestelnummer: 2789

Inhoud: 150 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2789

Veiligheidsblad: 2789 Ghs

WEPP 2789 Benzine Systeem Conservering beschermt het brandstofsystemen van motorfietsen tijdens de (winter) stalling. Vervuiling en afzettingen in carburateurs, injectoren en het gehele brandstofsysteem worden verwijdert en het systeem wordt beschermt tegen corrosie. Een effectieve benzine stabilisator beschermt tegen veroudering en oxidatie van de brandstof en de vorming van schadelijke zuren wordt voorkomen. Inhoud voldoende tot 20 liter tankinhoud. 

PROBLEEMOPLOSSEND

Probleemoplossend
2031.jpg

WEPP 2031 CARBURATEUR- EN GASKLEPREINIGER

Bestelnummer: 2031

Inhoud: 400 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2031

Veiligheidsblad: 2031 Ghs

Een speciaal samengesteld mengsel van reinigingsmiddelen, om carburateurs en gaskleppen te reinigen. Zowel van binnen als van buiten werkzaam om afzettingen en brandstofsedimenten in het inlaatbereik van de carburateur te verwijderen. Uitstekend geschikt voor het reinigen van gaskleppen. 

2034.jpg

WEPP 2034 INJECTIE INTENSIEF REINIGER

Bestelnummer: 2034

Inhoud: 500 ml

Categorie: Brandstofsysteem

Productblad: Pi 2034

Veiligheidsblad: 2034 Ghs

Een directe reiniging van het benzine injectiesysteem. Geschikt voor motoren met en zon- der lambdasonde en katalysator. Voor een intensieve reiniging van het injectiesysteem en verbrandingsruimten. Een uitgewogen combinatie van werkzame stoffen lost afzettingen en verbrandingsresten op. Verzekert een juiste werking van het injectiesysteem. (inspuitbeeld, afdichting) Optimaliseert het motorvermogen en verhoogt de bedrijfszekerheid. Door een schonere verbranding wordt het milieu minder belast. 

bottom of page