top of page
Banner motor.jpg
Basis-banner-schuin-2.png

MOTOR /

TRANSMISSIE

AUTO MOTOR REINIGEN

 

Het volgens fabrieksschema verversen van de motorolie en het gebruik van olie van hoge kwaliteit zijn niet meer toereikend om vervuiling van het oliecircuit tegen te gaan. Aankoekend vuil leidt sluipenderwijs tot een minder mooi draaiende motor, hoger olieverbruik, afnemende prestaties of, erger, tot mankementen en dure reparaties.

Hiervoor bestaat een even simpele als effectieve remedie: additionele reiniging met een motorreinigingsproduct van Wepp. Dat hoeft niet eens bij elke onderhoudsbeurt; één keer per drie beurten maakt al een wereld van verschil. Behalve dat de motor hiervan flink opknapt, zult u ook uw klant versteld doen staan van een auto motor reinigen. Want die voelt ineens dat zijn auto merkbaar beter loopt na het bezoek aan uw werkplaats!

MOTOR FLUSHEN

 

Bij problemen zoals tikkende klepstoters, vastzittende zuigerveren of een hoog olieverbruik door vervuiling heeft één behandeling (motor flushen) met een Wepp reinigingsproduct al een zeer heilzame werking.

Het reinigen gebeurt snel en simpel na toediening van het product. Nadat het circuit is gereinigd en het residu is verwijderd, vult u de nieuwe olie in een weer brandschoon systeem. Met als resultaat optimale prestaties, minder vervuiling en een langere levensduur.

TRANSMISSIE AUTO

Voor een soepel schakelgedrag doet het periodiek reinigen van het oliecircuit van de versnellingsbak wonderen. Zeker een automatische auto transmissie is gevoelig voor vervuiling die zich na verloop van tijd ophoopt en een aanslag vormt op de onderdelen. Nog los van het minder vloeiend schakelen kan dit leiden dit meer slijtage en ongemakken, zoals hoge reparatiekosten.

Om deze problemen voor te zijn en de auto transmissie langdurig in optimale conditie te houden heeft Wepp een probaat middel: behandeling met een transmissiereinigingsproduct. Het tijdig spoelen van een automaat voorkomt dat die bonkerig gaat schakelen. En als er zich al symptomen van vervuiling voordoen, zult u merken dat de transmissie na een behandeling merkbaar soepeler functioneert.

De kosten en moeite van zo’n reiniging zijn gering. Bij een geplande beurt reinigt u de transmissie eenmalig met ons product om de daarna weer als nieuwe versnellingsbak te vullen met olie. Met één simpele ingreep zorgt u voor een duurzaam prettig schakelgedrag en een tevreden klant.

PRODUCTEN MOTOR / TRANSMISSIE

2110.jpg
2110.jpg
2014.jpg
2015.jpg
2016.jpg
bottom of page