top of page
Baner airco.jpg
Basis-banner-schuin-2.png

AIRCO

AUTO AIRCO ONDERHOUD

 

Schimmels, bacteriën en kiemen veroorzaken maar al te vaak een muf ruikende airco. Dit is niet alleen onprettig, maar brengt ook gevaren met zich mee. Wat deze micro-organismen zijn slecht voor de gezondheid en alertheid van de inzittenden, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Wepp biedt u effectieve en geavanceerde airco reinigingsmiddelen voor een auto airco onderhoud, die niet de nadelen hebben van veel gangbare producten. Conventionele reinigers hebben als doel de aanwezige populatie te doden. Vaak zijn deze stoffen echter ook belastend voor de gezondheid van de monteur en de inzittenden. Bovendien dragen ze bij tot het muteren van de bacteriën en schimmels, waardoor er op termijn resistentie ontstaat.

In 2015 is Wepp daarom een revolutionaire weg ingeslagen: auto airco onderhoud door middel van reiniging van de airco met een natuurlijk middel op basis van Probiotica. Een leger van positieve organismen ruimt het aanwezige biotoop op, waardoor de populatie die voor de overlast zorgt, vanzelf verdwijnt. Zo zorgen Wepp ervoor dat het binnenklimaat in het voertuig minimaal 6 maanden fris, gezond en veilig blijft. De natuur doet hier het werk!

Ook voor aircoreiniging geldt: voorkomen is beter dan genezen. Wij adviseren dan ook om in combinatie met een interieurfilter altijd een “antischimmel” behandeling uit te voeren met Wepp 2025 Airfresh. Dit voorkomt de aangroei van een biotoop.

Is er al een bevuiling aanwezig of is de bestuurder gevoelig voor biotoop of huismijt, dan is reiniging met Wepp 2120 Aircoreiniger ProBio een probaat middel. Vervolgens voorkomt u de terugkeer ervan met een nabehandeling met Wepp 2025 Airfresh.

PRODUCTEN AIRCO

7030001.jpg
7040001.jpg
7041236.jpg
1707.jpg
7020100.jpg
Technisch advies
bottom of page